Κανελλόπουλος: «Στόχος η άνοδος στη Football League»

«Να ξαπεράσει το περσινό μαρτύριο στη Σούπερ Λιγκ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κανελλόπουλος σε συνέντευξή του στη mikriliga.com, δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας για τη Νίκη Βόλου. Ο έμπειρος επιθετικός έθεσε ως στόχο την άνοδο στη Football League. Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Κανελλόπουλου:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η πρόταση που μου έγινε ήταν πολύ καλή για τα δεδομένα της εποχής. Δεν δυσκολεύτηκα να το αποφασίσω και να πω το ναι. Άλλωστε είναι μεγάλη ομάδα η Νίκη Βόλου και το ξέρουμε όλοι. Στο παρελθόν μάλιστα το ‘χω γνωρίσει… Με το που μου έγινε η πρόταση, δεν το σκέφτηκα. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδα οργανωτικά και λειτουργικά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα έχει μπει πλέον σε μια καινούργια διαδικασία. Έχουν αναλάβει άνθρωποι που με αυτά που λένε και που κάνουν βγάζουν σοβαρότητα. Πρέπει η ομάδα να ξεπεράσει το περσινό μαρτύριο στη Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω είναι στο χέρι μας να ανέβει η Νίκη Βόλου. Και να το πετύχει με καλές εμφανίσεις. Το αξίζει και για τον κόσμο που έχει πίσω της».

Όσο για τις προσωπικές του βλέψεις, ο Χρήστος Κανελλόπουλος αναφέρει: «Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχω πάρα πολλά γκολ και να βοηθήσω στο στόχο του προβιβασμού στη Football League. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν».