Κούτσης: Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε

Στους δύο παίκτες που αποχώρησαν τραυματισμένοι από τον αγωνιστικό χώρου του Δημοτικού γηπέδου της Ιτέας αλλά και στον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Ιμεράι, αφιέρωσε ο Γιώργος Κούτσης, τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Ιτέας. Ο τεχνικός των κυανολεύκων τόνισε, επίσης, πως θα ήθελε ο κόσμος της Νίκης να δώσει δυναμικό παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ αναφορικά με τον αγώνα εκτίμησε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούτση μετά το τέλος στην Ιτέα:

«Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Από τη μία το αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και λόγω της διαδρομής μέχρι εδώ. Επίσης, η αλλαγή προπονητή έδινε επιπλέον κίνητρο στους αντίπαλους παίκτες να αποδείξουν στο νέο τους τεχνικό την αξία τους.  Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε τρεις πολύτιμους πόντους. Εκτιμώ πως σε 3-4 περιπτώσεις θα μπορούσαμε να έχουμε “κλειδώσει” το παιχνίδι και να μην ήμασταν με τη ψυχή στο στόμα.

Από την άλλη οι δύο τραυματισμοί του Λόρι Κέρι και του Αλέκου Αναστασίου, μας έχουν στεναχωρήσει πολύ. Εμείς μέσα από την καρδιά μας, εγώ, το τιμ και οι συμπαίκτες τους, τους ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψουν σύντομα κοντά μας. Τους αφιερώνουμε τη νίκη, όπως επίσης στον Πρόεδρο και στο συμβούλιο.

Συνεχίζουμε την πορεία μας. Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας όπου ελπίζω ο κόσμος της Νίκης να έρθει και να στηρίξει την προσπάθειά μας. Εμείς δουλεύουμε, αγωνιούμε, αγωνιζόμαστε, προσπαθούμε να κάνουμε χαρούμενο, αυτόν τον κόσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις