Με το μυαλό στη Νίκη Βόλου στον ΟΦΗ

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο, βρέθηκε την Κυριακή (28/10) το πρωί η αποστολή του ΟΦΗ, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος, είχε προγραμματίσει προπόνηση, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, την Τρίτη (30/10) στο «Γεντί Κουλέ».

Μετά το παιχνίδι στη Λάρισα, οι «ομιλίτες» επέστρεψαν στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί με πτήση από τη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετέβησαν για προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα με τους «βυσσινί», έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο έχει κάποιες ενοχλήσεις λόγω κόπωσης στους κοιλιακούς και δεν προπονήθηκε προληπτικά. Αντίθετα ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που είχε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο γυμνάστηκε κανονικά.

Η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή των Χουάν Νέιρα και Μανώλη Παπαστεριανού, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Οι παίκτες της κρητικής ομάδας θα έχουν νέα προπόνηση την Δευτέρα (29/10) στις 3 το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις