Ιορδανίδης: Αυτά τα ματς, όλη η κατηγορία

Στην αποφασιστικότητα που έδειξε η ομάδα του, δήλωσε ο Γιώργος Ιορδανίδης, πως κρίθηκε το παιχνίδι στην Ιτέα. Ο έμπειρος μέσος της βολιώτικης ομάδας έστειλε ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους δύο συμπαίκτες του (Λόρι Κέρι και Αλέκο Αναστασίου) και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει με τη φωνή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ιορδανίδη:

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον Λόρι και στον Αναστασίου καθώς απ’ ότι πληροφορήθηκα πήγαν και οι δύο στο νοσοκομείο, στον πρόεδρο που ήταν δίπλα στην ομάδα και στα παιδιά που την προηγούμενη εβδομάδα τραγουδούσαν για την ομάδα στο πέταλο. Τους φιλάθλους μας τους θέλουμε δίπλα μας γιατί την Κυριακή έρχεται ένα δύσκολο ματς. Βέβαια προηγείται το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τρίτη στην Κρήτη.

Σήμερα (27/10) κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Έπρεπε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχε ο Χρήστος (σ.σ. Τζιώρας) κι εγώ αλλά όλα καλά καθώς μας μένουν οι τρεις βαθμοί. Είμαστε ικανοποιημένοι. Να ευχηθώ περαστικά στα παιδιά και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο κυριακάτικο ντέρμπι».

Για το ντέρμπι Νίκη – Ολυμπιακός: «Όλη η κατηγορία είναι αυτά τα ματς. Όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό με τόσο κόσμο και σε τόσο ωραίο γήπεδο όπως είναι το Πανθεσσαλικό κι ελπίζω να είμαστε και νικητές… αυτά τα ματς είναι όλη η χρονιά».

Για την αντιμετώπιση του αγώνα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και λέγαμε πάμε να δείξουμε ότι μία είναι η ομάδα στην κατηγορία. Θέλαμε να κερδίσουμε γι’ αυτό κι απ’ την αρχή ήμασταν αποφασισμένοι και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις