Εξ αναβολής… “διπλό” της Σκιάθου στο Μαγνησιακό (+ Βαθμολογία)

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική, η Σκιάθος επικράτησε του Μαγνησιακού με 0-1,  στο “Κιούπι”.

Καλύτεροι στις λεπτομέρειες οι φιλοξενούμενοι, αφού κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ μια από τις τρεις  κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν, προσθέτοντας κατά αυτό τον τρόπο ακόμη ένα “διπλό”, το δεύτερο στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις που είχε στις τέσσερις πρώτες  αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα της Σκιάθου.

Η επιτυχία της έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς η ομάδα του Γιώργου Καλιακούδα παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις, έχοντας μόλις 13 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Από την άλλη πλευρά ο Μαγνησιακός παραμένει στους μηδέν πόντους, κάνοντας μία κάκιστη πορεία ως τώρα, με προφανή την αδυναμία στο σκοράρισμα.

Οι γηπεδούχοι πιστεύουν ότι δικαιούνταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό το ματς, καθώς είχαν καλύτερη εμφάνιση- συγκριτικά με άλλα παιχνίδια- ωστόσο γι ακόμη μία φορά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, αν κι έφτασαν πολύ κοντά, με το δοκάρι που είχαν στο β’ 45λεπτο. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι φάνηκαν άτυχοι καθώς στο τελευταίο 10λεπτο ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Γκέρτσιος τραυματίστηκε στο ισχίο δεν μπορούσε συνεχίσει, αλλά ούτε και να αντικατασταθεί, αφού είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι αλλαγές.

Το γκολ που έκρινε το νικητή της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 55’, όταν ο Χισάι έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο στην επαναφορά με γυριστό σουτ βρήκε στόχο, στέλνοντας τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην καλύτερη στιγμή του Μαγνησιακού, είδαν το Μυλωνά από την μικρή περιοχή να προσπαθεί με πλασέ να πετυχει την ισοφάριση για την ομάδα του, αλλά η μπάλα να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Κρανιάς, Κωστής (70’ Χριστοδούλου), Βασιλείου, Ζενούνης, Μαγιόγλου (75’ Βλάχος), Κατσίφας (65’ Μπαλλάς), Γκέρτσος, Τσιάνος, Μυλωνάς, Τσένα (40’ λ. τρ.  Νταφόπουλος)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Νασιάκος, Κουτσογιάννης, Τουρναβίτης, Ντ. Πρίφτι (75’ Μανωλιός), Σταμέλος, Τάσσος, Δ. Γκιαουρακης, Χισάι, Μπάμπα (85’ Αλί), Νικολαΐδης

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις