Σοκαριστικές δηλώσεις από τον πατέρα του Μπιανκί

Σοκαριστικές δηλώσεις από τον πατέρα του Ζουλς Μπιανκί, Φιλίπ, ο οποίος έκανε λόγο για ανυπόφορο και καθημερινό βασανιστήριο και τόνισε ότι με το πέρασμα του καιρού είναι λιγότερο αισιόδοξος για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του γιου του.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ζουλς Μπιανκί, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στη Σουζούκα τον περασμένο Οκτώβριο. Για τον Γάλλο μίλησε ο πατέρας του Φιλίπ στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό France Info. Ο πατέρας του πρώην πιλότου της Marussia προέβη σε σοκαριστικές δηλώσεις κάνοντας λόγο για ανυπόφορο και καθημερινό βασανιστήριο, τη στιγμή που τόνισε πως είναι λιγότερο αισιόδοξος για την τροπή που θα πάρει η κατάσταση του γιου του.

«Είναι ανυπόφορο και καθημερινό βασανιστήριο. Κάποιες φορές νιώθουμε ότι τρελαινόμαστε επειδή είναι πιο φριχτό από ό,τι θα ήταν αν είχε πεθάνει. Δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Ο καιρός περνάει και τώρα είμαι λιγότερο αισιόδοξος απ’ ό,τι ήμουν δύο ή τρεις μήνες μετά το ατύχημα, όταν μπορούσαμε να ελπίζουμε για καλύτερη εξέλιξη. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αντιληφθούμε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τη συζήτηση που είχαν κάνει οι δυο τους, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στα τέλη του 2013. «Αν βρει τον εαυτό του με τεράστιες ανικανότητες, είμαστε σίγουρο ότι δε θα είναι καθόλου αυτό που θα ήθελε ο Ζουλς. Το είχαμε συζητήσει αυτό. Μας είπε ότι αν είχε ένα ατύχημα με αυτό του Μίκαελ Σουμάχερ, αν δεν μπορούσε να οδηγήσει ποτέ ξανά, θα ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν να το δεχτεί.

Διότι ήταν η ζωή του», πρόσθεσε. Τέλος, να σημειώσουμε πως ο αθλητικός διευθυντής της Marussia, Γκραέμε Λόουντον, έχει πει ότι η ομάδα δε θα υπήρχε χωρίς τον Μπιανκί, ο οποίος για λογαριασμό της πήρε τους πρώτους βαθμούς στη Formula1 στο περσινό Γκραν Πρι του Μονακό. Κάτι που οδήγησε την ομάδα του Μπάνμπερι στην απόφαση να φτιάξει ειδικά βραχιόλια προς τιμήν του στον φετινό αγώνα στο Μόντε Κάρλο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις