Μαγνητική ο Ζγκούρι, ξεκαθαρίζει για Σάββα

Η νίκη επί της Στυλίδας ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε το “πέντε στα πέντε” στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, με 15 βαθμούς. Την προσεχή Κυριακή 4 Νοεμβρίου οι “ερυθρόλευκοι” θα αναμετρηθούν με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το ντέρμπι μετά τις εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα) και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Όπως τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου ο Περικλής Αμανατίδης και ο νεαρός μέσος Θανάσης Μαργαρίτης, η ομάδα ξεκουράστηκε την Κυριακή, οι παίκτες χάρηκαν τη νίκη τους επί της Στυλίδας και από σήμερα Δευτέρα το μυαλό στρέφεται αποκλειστικά στο ντέρμπι με τη Νίκη.

Σήμερα ο Αντώνης Ζγκούρι θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο 45’), ενώ τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και Σάκης Σάββας, ο οποίος υποφέρει και αυτός από τραυματισμό (δεν έπαιξε στο ματς με την Στυλίδα).
Όσον αφορά τον Βασίλη Σαχινίδη, θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τη Νίκη, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ωστόσο, ο Περικλής Αμανατίδης, σε μια δήλωση με νόημα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Στυλίδα, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τους τραυματίες, είπε: “Την Κυριακή στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, μες στο γήπεδο θα είναι κατά τη γνώμη μου, οι 11 καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για να φτάσουν στο στόχο τους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις