Ολυμπιακός Β.: Επίθεση… φωτιά, άμυνα “μπετόν”

Την καλύτερη επίθεση του 4ου ομίλου με 15 γκολ σε πέντε παιχνίδια (μ.ο. τρία γκολ σε κάθε ματς) διαθέτει ο Ολυμπιακός Βόλου. Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δεχθεί μόλις δύο τέρματα, ένα στο ματς της πρεμιέρας με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη και ένα με τον Πιερικό στον Αλμυρό. Μαζί με τη Νίκη οι “ερυθρόλευκοι” διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του ομίλου.

Επιθετικά η ομάδα δημιουργεί πολλές φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες, ενώ ο Κώστας Φλίγκος, από τότε που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό που είχε στο φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων, έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια (συνολικά πέντε τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος στον 4ο όμιλο).
Μπορεί ο έμπειρος επιθετικός να μην είχε καταφέρει να βρει δίχτυα σε κανένα από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ωστόσο, στο πρωτάθλημα σκοράρει και βοηθά σημαντικά την ομάδα επιθετικά.

Θα πρέπει, ωστόσο, να σταθούμε και στους Αντώνη Ζγκούρι και Σερτζίνιο, οι οποίοι και αυτοί έχουν σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, φτάνοντας τα τρία τέρματα. Τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού έχουν πετύχει οι Ντέιβιντ Ναζιμ (δύο) και Άρης Λώττας, Στάθης Ρόκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις