Σοβαρός και ουσιαστικός ο φετινός Αλμυρός

Αήττητος παραμένει ο Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τους “κυανόλευκους” να μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στον 4ο όμιλο. Με 11 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σημειώσει δύο σημαντικές νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Επικράτησαν, αρχικά του ΑΟ Σελλάνων στον Αλμυρό, ενώ το περασμένο Σάββατο πέτυχαν το πρώτο “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα, στην Τσαριτσάνη κόντρα στον δυνατό Οικονόμο με 3-1.
Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου παρουσιάζεται σοβαρή, αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, διαθέτοντας ένα νεανικό σχήμα, με την παρουσία και ορισμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών. Δείχνει σταθερότητα στην απόδοσή της και με εξαίρεση την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, η πορεία της είναι εξαιρετική.
Την προσεχή αγωνιστική ο Αλμυρός θα αντιμετωπίσει στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος” τα Μετέωρα, σ’ ένα “κρας τεστ” με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό την 2η αγωνιστική.
Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη της προετοιμασίας, με τα Μετέωρα να επικρατούν με 0-2. Βέβαια, άλλο τα φιλικά παιχνίδια και άλλο τα επίσημα, με την προετοιμασία των “κυανολεύκων” να αρχίζει σήμερα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις