Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού το ντέμπι των αιωνίων του Βόλου

Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου θα διεξαχθεί το βολιώτικο “clasico”, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και στην οποία έλαβαν μέρος οι κ.κ. Ιμεράι και Βενέτης από την πλευρά της Νίκης Βόλου και οι κ.κ. Κικίλιας και Μακρής από τον Ολυμπιακό Βόλου, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων υποστήριξαν με σθένος την ανάγκη παρουσίας των φιλάθλων και των δύο συλλόγων στον αγώνα.

Οι τελευταίες δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, όπου δεν συνέβη το παραμικρό παρατράγουδο στις κερκίδες, αποτέλεσε το πιο ισχυρό επιχείρημα και των δύο πλευρών. Παρολ’ αυτά η απόφαση της ηγεσίας της Αστυνομίας ήταν να μη δοθεί η δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού, κερκίδα που είχε πρόθεση η γηπεδούχος Νίκη Βόλου να ανοίξει για την εξυπηρέτησή τους.

Να σημειώσουμε πως η Νίκη Βόλου έχει αποστείλει αίτημα στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για αλλαγή ώρας του κυριακάτικου αγώνα και από την προγραμματισμένη ώρα που είναι στις 3:00μ.μ. να αλλάξει και να γίνει 6:30μ.μ. λόγω ότι τη συγκεκριμένη Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως και τις 6:00μ.μ. Η απάντηση της ΕΠΟ αναμένεται για αύριο, Τρίτη, το μεσημέρι, μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις