Ο Π. Γκουγκουτούδης προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού. Μάλιστα η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που περιλαμβάνει και το βιογραφικό του νέου τεχνικού: «Μόλις από τις πρώτες μέρες της θητείας μας στο τιμόνι του τμήματος καλαθοσφαίρισης…

….του Γυμναστικού συλλόγου Αλμυρού, είχαμε θέσει ως προτεραιότητα την επανασύσταση και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση των υποδομών μας, με στόχο την επάνδρωση της ανδρικής ομάδας από δικά μας παιδιά, ύστερα από μερικά έτη.
Στα πλαίσια αυτού του στόχου που επιθυμούμε να πετύχουμε, ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη. Ο Γκουγκουτούδης Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/ 01/ 1980. Είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Γ’ Κατηγορίας και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.
Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ ξεκίνησε το 1993 από τις Ακαδημίες του Περιστερίου, για να συνεχιστεί σε αυτές του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας και της Αργώ Κηπουπόλεως. Ως αθλητής, αγωνίστηκε από το 2012-2014 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ για λογαριασμό του ΓΣΑ, από το 2009-2012 ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ενώ, από το 2000-2008 συμμετείχε σε διάφορες ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ. Τη σεζόν 2014 -2015 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου και ήταν υπεύθυνος ακαδημιών του Γ.Σ. Βόλου στη Νέα Αγχίαλο.
Η πρόσληψη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη πραγματοποιήθηκε, ύστερα από εισήγηση και ομόφωνη απόφαση των υπεύθυνων μελών του Γ.Σ. Αλμυρού.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη στο σωματείο μας, με την σιγουριά πως θα πετύχει και με τη βοήθειά του, θα υλοποιήσουμε το σχέδιο που έχουμε θέσει. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες με την ομάδα μας, το Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ».