Χωρίς άγχος με ΟΦΗ για το Κύπελλο (pregame)

Μία καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα επιδιώξει η Νίκη Βόλου κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ήττα από την Κέρκυρα, στην 1η αγωνιστική, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση στη φάση των “16”, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Νίκη δεν θα παίξει με πάθος και δύναμη για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ. Το ματς αποτελεί κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές καθώς η τηλεοπτική κάλυψη μέσω της COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε πολλά “μάτια” να τους παρακολουθήσουν και να τους σημειώσουν στο μπλοκάκι τους…

Ο Γιώργος Κούτσης δεν έχει στη διάθεσή του, τους δύο άτυχους της Ιτέας, Λόρι Κέρι και Αλέξανδρο Αναστασίου, όμως στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Κρις Μακένγκο και Νίκος Παπαδήμας που έλειψαν από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, για διαφορετικούς λόγους.

Η αποστολή που βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Δωματά, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Έρβιστ Μετούσι, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Κρίστοφερ Μακένγκο, Σταύρο Βουρδάκη, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ιορδανίδη, Τάσο Καντούτση, Χρήστο Τζιώρα, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδήμα, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Βασίλη Ρόβα και Βασίλη Λάιο.

Χωρίς περιθώρια για στραβοπάτημα ο ΟΦΗ

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θα που θα τον θέσουν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα επιδιώξει να κατακτήσει ο ΟΦΗ στο σημερινό (30/10, 15:00) παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή (29/10) προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όπου ο  Μιγκέλ Μεγιάδο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς και για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Παράλληλα, ο Χουάν Νέιρα και ο Μανώλης Παπαστεργανός συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Πατρίκ Βουό έκανε θεραπεία.

Με το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή των «ομιλιτών», η οποία αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Οικονόμου, Κυριακίδη, Καλαϊτζάκη, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Νοικοκυράκη, Πλατέλλα, Σάσι και Αραβίδη

Βρέσκας ο διαιτητής

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Νίκη Βόλου στο «Θ. Βαρδινογιάννης» την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Ένωση Πιερίας και Μιχάλης Δημόπουλος  από την Ένωση Δυτικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανίων ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Νίκος Αγαδάκος από την Ένωση Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις