«Ο Σταματίου η πιο σωστή λύση για να ανακάμψει η ομάδα»

Ο πρόεδρος του ΑΟ Σελλάνων, Κώστας Νούσιος, μίλησε στη mikriliga.com, για την απομάκρυνση του Αλέξανδρου Κούρτογλου, την πρόσληψη του Κώστα Σταματίου, τη στήριξη του κόσμου και το όραμα που έχει για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κούρτογλου για όλη την προσπάθεια που έκανε από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Τα τελευταία δύο άσχημα αποτελέσματα, τα οποία συνδυάστηκαν με κακές εμφανίσεις, διακρίναμε ότι υπήρχε ένα θέμα στην ψυχολογία των παικτών και αποφασίσαμε να κάνουμε μία τονωτική ένεση, με την αλλαγή του προπονητή.

Επιλέξαμε τον κ. Σταματίου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει περγαμηνές, γνωρίζει καλά την κατηγορία, έχουμε τις ίδιες προσδοκίες και θεωρήσαμε ότι ήταν η πιο σωστή λύση για να ανακάμψει η ομάδα.

Το Προάστιο είναι ένα ποδοσφαιρικό χωριό. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, συμμετέχει ενεργά σε κάθε συνέλευση, δίνει βροντερό παρόν σε οποιοδήποτε παιχνίδι, είτε είναι εντός είτε εκτός και φυσικά στηρίζει οικονομικά το σύλλογο.

Εμείς σαν διοίκηση θέλουμε η ομάδα να εδραιωθεί στην κατηγορία. Θέλουμε να φτιάξουμε στέρεες βάσεις για την επόμενη χρονιά και γιατί όχι να μην αναθεωρήσουμε τους στόχους μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις