«Χρειαζόμασταν το διπλό, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τη Νίκη Βόλου»

Ο φύλακας-άγγελος της Δόξας Δράμας, ο έμπειρος Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας, που έφερε το καλοκαίρι άρωμα Σούπερ Λιγκ, ερχόμενος από τη Λαμία, μίλησε στον “arenafm.gr” για το ξεκίνημα με διπλό στα Τρίκαλα, την επόμενη “μάχη” με τον ΝΠΣ Βόλος εντός και γενικά τη φετινή σεζόν των “Μαυραετών”:

“Ήταν πρεμιέρα και είχαμε άγχος και οι δυο ομάδες. Θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε θετικά και το κάναμε. Χρειαζόμασταν το θετικό αποτέλεσμα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Νίκη Βόλου. Φαίνεται ότι βγαίνουμε πιο δυνατοί. Φυσικά, σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει εύκολο ματς και όλα τα βλέπουμε ξεχωριστά. Το δεδομένο είναι ότι τα Τρίκαλα έχουν δύσκολη έδρα και είναι δυνατή ομάδα, δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από εκεί με διπλό. Αυτό όμως πέρασε και πρέπει να το ξεχάσουμε. Μας περιμένει μια “μάχη” στη Δράμα, με σημαντικό αντίπαλο. Ο Βόλος ενισχύθηκε, βλέπει ψηλά και άρχισε με 7-0 στην πρεμιέρα, αποτέλεσμα που συζητήθηκε. Είμαστε δυο ισχυρές ομάδες, που θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα προετοιμαστούμε σωστά, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας. Είναι σημαντικό οτι θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. ΟΙ φίλαθλοι μας είναι πολύ σημαντικοί, τους θέλουμε δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα. Ο κόσμος της Δόξας έχει τεράστια δυναμική, το έχει αποδείξει διαχρονικά, σε κάθε έδρα. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις σε γεμάτη κερκίδα και την Κυριακή περιμένουμε ένα κατάμεστο γήπεδο”.

Η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ”

Για να συνεχίσει ο Βαγγέλης Πίτκας: “Ατού είναι οτι παίζουμε με ομαδικότητα. Σε αυτή την κατηγορία πολλά ματς κρίνονται σε στημένες φάσεις. Είμαστε νέα ομάδα, με νέα πρόσωπα, όπως οι δυο Ισπανοί, Τσαμόρο και Κρους. Ήρθαν από οτ εξωτερικό για να βοηθήσουν και προσαρμόστηκαν γρήγορα. Τους βοηθάμε και μας βοηθούν, είναι σημαντικοί παίκτες, όπως όλοι. Γίνεται καλή δουλειά το τελευταίο δίμηνο στην προετοιμασία και έχουμε οικογενειακό κλίμα. Θέλουμε να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί, για να γίνει στο τέλος ο απολογισμός. Ο στόχος μου συνάδει με της ομάδας, φιλοδοξώ να βοηθήσω για μια καλή πορεία φέτος”. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι από Κουσκουνά και Μπαϊκαρά θα επανέλθουν για τους “Μαυραετούς” κόντρα στους Θεσσαλούς (πιθανότερο να είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, με μόνο απόντα τον Σουμά).

arenafm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις