Διημερίδα για το γυναικείο ποδόσφαιρο από τον ΑΣ Βόλος 2004

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την ομάδα μας το μεσημέρι του Σαββάτου η 4η διημερίδα γυναικείου ποδοσφαίρου στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου. Το γήπεδο γέμισε με κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών που είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο ποδόσφαιρο υπό την επίβλεψη της Έλενας Κουσκούνη και της Ειρήνης Ανδρέου.
Το παρών έδωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κος Αντώνης Πριόνας ο οποίος αφού μίλησε με τις εκκολαπτόμενες ποδοσφαιρίστριες, στη συνέχεια παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα των ακαδημιών ανάμεσα στα κορίτσια της ομάδας μας με τα κορίτσια της νεοσύστατης ομάδας της Νίκης Βόλου.
Η διημερίδα έκλεισε την πρωτη ημέρα με τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 και τη ΑΕΛ, για την ενίσχυση τεσσάρων ιδρυμάτων της πόλης.
Την κυριακη το πρωι συνεχιστηκε η διημεριδα με προπονησεις και παιχνιδια 5χ5 με κοριτσια δημοτικων σχολειων της περιοχης.
Κατα την διαρκεια της διημεριδας ηταν μαζι μας και η διατροφολογος Αντιγονη Κουτσιμπου η οποια ενημερωσε τις αθλητριες και τους γονεις για τις διατροφικες αναγκες των αθλητων…
Τα σχόλια για την όλη διοργάνωση ήταν απολύτως θετικά από όλους τους παρευρισκόμενους, δείγμα της εμπειρίας της ομάδας μας και των ανθρώπων της στη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων. Επίσης φάνηκε ξεκάθαρα ότι το μέλλον για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας προβλέπεται ευοίωνο, αφού πολλά μικρά κορίτσια έδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους στο γήπεδο.
Ευχαριστούμε αρχικά τον ομοσπονδιακό προπονητή κο Πριόνα για την τιμή να παρευρεθεί στην διημερίδα μας παρά το βαρύ πρόγραμμα του.
Επίσης ευχαριστούμε τους ανθρώπους και τα κορίτσια της ΑΕΛ και της Νίκης Βόλου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και βρέθηκαν στο γήπεδο για να αγωνιστούν για φιλανθρωπικό σκοπό με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας μας.
Τέλος, ευχαριστούμε το tsipouraki.gr για την προβολή της διοργάνωσης αλλά και τον κύριο χορηγό της ημερίδας την εταιρεία ΒΡΥΣΣΑΣ ΑΕ και το τσίπουρο TUVOLU.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις