“Επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου”

Στις δύο κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες και στις λεπτομέρειες που έκριναν και τον τελικό νικητή, στάθηκε ο Γιώργος Κούτσης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς του Ηρακλείου. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως όλοι πλέον στην ομάδα επικεντρώνονται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την μεριά του ο προπονητής της Νίκης Βόλου Γιώργος Κούτσης επισήμανε ότι η διαφορά των κατηγοριών που χωρίζει τις δύο ομάδες έκανε και την διαφορά στο παιχνίδι.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής της Νίκης Βόλου τόνισε: “Παίζοντας με μια ομάδα Σούπερ Λίγκα ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα αλλά είμαι ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών μου. Παρόλο που βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και μπορούσαμε να είχαμε μειώσει το σκορ. Οι λεπτομέρειες και η διαφορά των κατηγοριών έκαναν την διαφορά. Είναι ένα ματς που έχει τελειώσει και επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Υπογραμμίζουμε τα λάθη μας. Έπρεπε να διαχειριστούμε κάποια παιδιά που είχαν μικροπροβλήματα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.”

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο και την φιλία που έχουν: “Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και όταν δεν ήταν στον ΟΦΗ είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής το ενδιαφέρον του ήταν πάντα εδώ. Έχετε έναν άνθρωπο ο οποίος πρώτα είναι ΟΦΗ και μετά προπονητής” .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις