Φιλικά με Αστέρα Πλαγιαρίου η Ανόρθωση

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο ΕAK του Βόλου, πέντε φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Πλαγιαρίου από την Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 150 παιδιά αγωνίσθηκαν στις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις που σκοπό έχουν τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν και να κάνουν νέους φίλους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, οι κερκίδες κατακλύστηκαν από γονείς και φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Σκορ δεν κρατήθηκε καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων καθώς μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το κλειστό του ΕΑΚ κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Συγκεκριμένα, στις  έντεκα το πρωί, την αρχή έκαναν τα τζούνιορς(2010-11), στις δώδεκα ακολούθησαν τα προμίνι(2008-09), συνέχισαν τα μίνι(2007-08), το εφηβικό (2001-02) και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με το προπαιδικό(2004-06).

Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

Η αντρική ομάδα της Ανόρθωσις έδωσε και αυτή δυο φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα αυτή προετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρθενική της εμφάνιση στη Β’ ΕΣΚΑΘ, προπονείται καθημερινά και αντιμετώπισε την Πέμπτη τον Κένταυρο Ζαγοράς(στο κλειστό της Πορταριάς) και την Κυριακή το εφηβικό του Αιολικού.

Η διοίκηση της Ανόρθωσις θέλει δημόσια να ευχαριστήσει την ομάδα του Αστέρα Πλαγιαρίου και ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο κ. Σωκράτη Δήμα, που ταξίδεψαν στον Βόλο για τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων των τμημάτων υποδομής. Επίσης, ευχαριστεί τις ομάδες Αιολικό και Κένταυρο Ζαγοράς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι φιλικοί αγώνες και να προετοιμαστεί καλύτερα η αντρική ομάδα του συλλόγου καθώς και την Κάβα Λιάπης και τον ιδιοκτήτη αυτής κ. Λιάπη Νικόλαο για την ευγενική χορηγία των νερών και των αναψυκτικών που προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις