Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι Ολυμπιακός Β.-Τιτάνες Δρ.

Το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών συνεχίζεται την Κυριακή, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τους Τιτάνες Δράμας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε πως το παιχνίδι της Κυριακής θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος από την περσινή χρονιά. Κι αυτό, καθώς η ομάδα, για όσους θυμούνται, είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας, τον περασμένο Απρίλιο. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΑΣ Ολυμπιακός Β.-ΑΣ Τιτάνες Δρ. για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών (2ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 04/11/2018, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 828/11-05-2018 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της Ε.Ο.Κ.
Ισχύει πως δικαίωμα εισόδου σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ομαδικές ύβρεις-8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις