ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΘ: Δυσκολεύτηκαν αλλά τα  κατάφεραν οι Νέοι στο Καρπενήσι

Δυσκολεύτηκαν αλλά τα κατάφεραν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα οι νέοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο Καρπενήσι, απέναντι στην ΕΠΣ Ευρυτανίας με 3-4 κι αφού αναγκάστηκαν να κάνουν διπλή  ανατροπή στο σκορ.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε για την πρώτη αγωνιστική του  7ου ομίλου, του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Τα ατομικά λάθη ήταν αυτά που δημιούργησαν πρόβλημα στην ομάδα της Μαγνησίας, που ήταν σαφώς ανώτερη και δίκαια έφτασε στην τελική νίκη, αν και δυσκολεύτηκε αφού βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ με 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ έπρεπε να κάνει και δεύτερη ανατροπή στο φινάλε του αγώνα, γυρίζοντας το εις βάρος της 3-2…

Η αντεπίθεση για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου ήρθε στο β’ ημίχρονο με τον Ντόντα να μειώνει (50’) αρχικά σε 2-1, με κεφαλιά μετά από κόρνερ, για να έχουμε στο 58’ το 2-2 με διπλή προσπάθεια του Δήμου που έκανε αρχικά σουτ, κέρδισε το “ριμπάουντ” και σούταρε εκ νέου ευστοχώντας αυτή τη φορά.

Στη συνέχεια προηγήθηκαν και πάλι οι γηπεδούχοι σε 3-2, για να έχουμε την ισοφάριση με προβολή του Μπαλλά (71΄) μετά από κάθετη του Κολώνια (3-3).

Το γκολ που έδωσε τη νίκη ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (80’) με πέναλτι, που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Δήμος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

ΕΠΣΘ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Νέοι): Καραουλής, Κόκκαλης, Ντόντα (60’ Μπαλλάς), Μαλαμούλης (41’ Τόγιας), Αφεντίτσας (41’ Κωστής), Παπαδήμος, Κάβουρας (70’ Αναστασίου), Αναστασόπουλος (41’ Καραγεωργόπουλος), Δήμος, Κολώνιας, Ματθαίου

*Η φωτό από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρεμιέρας
** Το ημίχρονο είναι διάρκειας 40 λεπτών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις