Πήρε θέση η ΕΠΟ για το επεισόδιο

Μοιράσου το άρθρο

Οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας φέρονται ως οι πρωταγωνιστές του θερμού… επεισοδίου, με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, ωστόσο, να ρίχνει τους τόνους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη θέση της ομοσπονδίας, το θέμα δεν ήταν και τόσο σοβαρό όσο παρουσιάστηκε, αφού επρόκειτο για μια στιγμή έντασης που

παρουσιάζεται καθημερινά στις προπονήσεις των ομάδων, ειδικότερα τώρα που λόγω Μουντιάλ οι σφυγμοί είναι… στα ύψη!

epo1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:

Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις