Ο Κατσικογιάννης στο ντέρμπι Νίκη-Ολυμπιακός Β.

Από την ΕΠΣ Ηπείρου είναι ο διαιτητής (αξιλογημένος) του ντέρμπι Νίκη-Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 18.30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη να διευθύνει την αναμέτρηση που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Μαγνησίας και όχι μόνο, με βοηθούς τους Θανάση Θανασιά και Κώστα Λιόντο, επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Κατσικογιάννης είναι πολύ έμπειρος διαιτητής, καθώς από το 2006 βρίσκεται ανελλιπώς στους πίνακες διαιτησίας, την χρονιά 2009-10 προήχθη στην Β’ Εθνική, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια “σφύριξε” στη Σούπερ Λιγκ (πέρυσι διηύθυνε 10 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία.

Φέτος ήταν “άρχων”του αγώνα στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Football League, ΑΟ Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 2-3, ενώ έχει “σφυρίξει” και σε δύο φετινά ματς της Γ’ Εθνικής.
Ο Ηπειρώτης ρέφερι έχει διευθύνει στο παρελθόν τέσσερα παιχνίδια της Νίκης, δύο στη Football League και δύο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2013-14 τους αγώνες Νίκη-Αιγινιακός 0-1 και Νίκη-Καλαμαριά 4-0 (Β’ Εθνική), την χρονιά 2015-16 Φαρκαδόνα-Νίκη 0-3 και την επόμενη χρονιά Αστέρας Πετριτή-Νίκη 1-3 (Γ’ Εθνική).
Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης έχει “σφυρίξει” και τρία ματς του Ολυμπιακού, όλα στη Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα την περίοδο 2012-13 Γιαννιτσά-Ολυμπιακός Β. 0-1, την περίοδο 2014-15 Πιερικός-Ολυμπιακός 0-1 και την χρονιά 2015-16 ΑΕΛ-Ολυμπιακός 1-0.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις