Δεύτερη νίκη και πρόκριση για τον Πανιώνιο

Δυο νίκες σε ισάριθμα ματς έχει, πλέον, ο Πανιώνιος στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας κάτι που ουσιαστικά φέρνει τους «κυανέρυθρους» στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε εύκολα 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά και μετά το 2-0 επί της Λάρισας στην πρώτη αγωνιστική έφτασε τους έξι βαθμούς.

Στον αγώνα της Καλαμαριάς, ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε 10 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα του ήταν εξαιρετική και δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους. Μόλις στο 15’ ο Τσιλούλης κέρδισε πέναλτι και ο Άλμπεργκ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 41’ ο Σίντι Άλι σημείωσε το δεύτερο γκολ για τον Πανιώνιο.

Πρωταγωνιστής και στο τρίτο γκολ του Πανιωνίου ήταν ο Τσιλούλης που με μακρινό σουτ έκανε το 0-3 για την ομάδα του Ανιγκό. Το τέταρτο γκολ, ήρθε στο 67’ από τον Άλμπεργκ, με τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα να είναι διαδικαστικά…

Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (74’ Κύρκος), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69’ Δαλιανόπουλος).
Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντεό, Οικονομίδης Πίρις, Άλμπεργκ, Καμαρά, Σιντί Αλί (68’ Μασούρας), Τσιλούλης (68’ Σπιριντόνοβιτς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις