Πάσχος: «Θα προσβάλλουμε την απόφαση για ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου»

Το σήριαλ της ΕΠΣΘ εξελίσσεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Έτσι μετά τη διοίκηση μέσω πολιτικού δικαστηρίου και τις πρώτες αποφάσεις του νέου ΔΣ, ήρθε, όπως αναμένονταν, η απάντηση της διοίκησης Πάσχου, στην οποία αναφέρεται πως αυτή η απόφαση θα προσβληθεί. Σε περίπτωση που παραμείνει ως έχει η απόφαση για το ΔΣ που όρισε το Ειρηνοδικείο Βόλου τότε το μέλλον των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής κρίνεται ζοφερό από την ΕΠΟ. Η σχετική ανακοίνωση:

“Σήμερα εκδόθηκε μια πρωτοφανής για τα ποδοσφαιρικά κι όχι μόνο δεδομένα, δικαστική απόφαση η οποία κατά την άποψή μας στερείται τεκμηρίωσης κι αυτό προφανώς συνέβη διότι κάποιοι παρουσίασαν μονομερώς την κατάσταση στην ΕΠΣΘ. Είναι βέβαιο ότι απέκρυψαν από την κα πρωτοδίκη ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 8 μέλη του Δ.Σ. εκλεγμένα μέχρι τον Μάρτιο του 2017 και φεύγουν μόνο αν παραιτηθούν ή γίνει εναντίον τους μομφή στη Γενική Συνέλευση. Αυτά προβλέπονται από το καταστατικό της ΕΠΣΘ.

Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σχέση με τις κείμενες διατάξεις της ΕΠΟ και κάθε προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια αποτελεί ταφόπλακα για την ΕΠΣΘ και την προσπάθεια που κάνει η διοίκησή μας να άρει την ποινή παύσης από μέλους της ΕΠΟ. Επικοινωνήσαμε άμεσα με τον κο Γκιρτζίκη και του ανακοινώσαμε την απόφασή μας να προσβάλλουμε την απόφαση. Μας δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του και εξέφρασε την λύπη του για το ζοφερό μέλλον που προβλέπεται για τα σωματεία της ΕΠΣΘ σε περίπτωση που θα παρέμενε μια τέτοια απόφαση.

Θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι εμείς θα μείνουμε όρθιοι στις θέσεις μας παλεύοντας για να παίξουν τα παιδιά μας ποδόσφαιρο. Θέλουμε επίσης να κάνουμε γνωστό στα τρία σωματεία που προσέφυγαν στο πρωτοδικείο, ότι πλέον είναι υπόλογα προς την ΕΠΟ και αντιμέτωποι με ότι προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Τέλος, απευθυνόμενοι προς αυτά τα σωματεία που κάποιοι τους παρέσυραν να δώσουν αίτημα για εκλογές, ας ρίξουν μια ματιά στα πρόσωπα που προτάθηκαν στο πρωτοδικείο για να καταλάβουν τι θα συνέβαινε σε περίπτωση εκλογών και πως θα εξελίσσονταν οι σχέσεις της ένωσής μας με την ΕΠΟ…

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κο Γκιρτζίκη, για την στήριξή του και τον διαβεβαιώνουμε ότι παρά τις αντιξοότητες, τα σωματεία της ΕΠΣΘ θα αντιληφθούν το μέγεθος της ανεπανόρθωτης ζημιάς που θα έφερνε μια διοίκηση πρωτοδικείου με ότι αυτό συνεπάγεται (εκλογές που το αποτέλεσμά τους δεν θα αναγνωρίζονταν σε καμιά περίπτωση απ΄ την ΕΠΟ) και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις