“Καταιγίδα” ο Ατρόμητος στο Καυταντζόγλειο

Ο Ατρόμητος πέρασε εμφατικά από το «Καυτανζόγλειο», συντρίβοντας με 6-1 τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο.
Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα (1-2) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πλέον ισοβαθμεί με τον «Γηραιό» και τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που θα υποδεχθεί αύριο στους «Ζωσιμάδες» τη Θύελλα Καμαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, αλλά το… σόου έμελλε να ξεκινήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47΄ ο Κουλούρης γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Αμπάρης δεν αντέδρασε σωστά και ο Κωτσόπουλος διπλασίασε, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στο 60΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης, «έγραψε» το 0-3 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ενσικουλού παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία των γηπεδούχων, ενώ το 0-5 σημείωσε στο 73ο λεπτό ο Μανούσος. Ο Ηρακλής μείωσε στο 85΄ ο Χασομέρης και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωτσόπουλος, που έφτασε στο χατ-τρικ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (66΄ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51΄ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62΄ Χασομέρης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Σάκιτς (72΄ Στρουγγής), Βασιλακάκης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (66΄ Μανούσος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις