Ανακοινώνεται η νέα διοίκηση, “τρέχουν” τα θέματα στον Ολυμπιακό

Τις επίσημες ανακοινώσεις περιμένουμε στον Ολυμπιακό για να γίνουν γνωστά τα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ και τα οποία θα αναλάβουν να «τρέξουν» μια σειρά από θέματα άμεσης προτεραιότητας για την ομάδα. Η νέα διοίκηση θα διαθέτει την οικονομική επιφάνεια για να μπορέσει να…

…λειτουργήσει ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Football League, διεκδικώντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Εφόσον, πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ, στη συνέχεια θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις που υπάρχουν αδυναμίες. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να ενισχυθεί και σε όλες τις γραμμές, με παίκτες έμπειρους, φιλόδοξους και ικανούς να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Οι κινήσεις αυτές θα γίνουν σε συνεργασία με τον νέο προπονητή, ο οποίος θα κλείσει άμεσα, μόλις ανακοινωθεί η νέα διοίκηση, καθώς αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ομάδας.
Όπως έγραψε χθες το goalpost.gr μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, τον οποίο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον έχουν ψηλά στη λίστα, όπως και τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.
Είναι λογικό να μην έχουν προχωρήσει οι επαφές, όταν ακόμη δεν υπάρχει επίσημα διοίκηση στον Ολυμπιακό, η οποία θα αναλάβει τις συζητήσεις με προπονητές και παίκτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις