Προσπάθειες για παραμονή των Μπιτάνγκ και Διαμαντόπουλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου η νέα διοίκηση θα κάνει προσπάθεια να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά οι Κλάρενς Μπιτάνγκ και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, οι οποίοι έχουν καταθέσει προσφυγές και δεν έχουν ακόμη εκδικαστεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, καθώς…

…αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη διοίκηση. Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το γεγονός να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, με τον 27χρονο επιθετικό να έχει σύντομα επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Σε δέκα περίπου μέρες αναμένεται να αρχίσει η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν γίνει οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις. Τις πρώτες μέρες οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Βόλο και στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί σε αθλητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να προετοιμαστούν στο Πήλιο, όπως συνέβη και τα προηγούμενα τρία χρόνια. Όλα αυτά, βέβαια, θα τα αποφασίσει η νέα διοίκηση, η οποία καλείται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να «τρέξει» μια σειρά από θέματα της ομάδας.
.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις