«Φαβορί Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην φετινή πορεία του ΑΣ Μετέωρα είναι ο Άγγελος Ζήσης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «κιτρινομπλέ» που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Φορτούνη κάνει σπουδαία δουλειά κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς. Οι Καλαμπακιώτες έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ κάτι που σημαίνει πως η αμυντική διάταξη με την καθοδήγηση του Ζαρόπουλου από τα γκολπόστ, δουλεύει ρολόι.

«Κάθε εμπόδιο για καλό» τονίζει ο ίδιος στην «ΕΡΕΥΝΑ» και συνεχίζει: «Στην ζωή πρέπει να κάνουμε υπομονή και μόλις μας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε. Δεν θεωρώ ότι δίνω απαντήσεις σε κανέναν. Κάνω απλά αυτό που μου αρέσει στον αγωνιστικό χώρο και η αλήθεια είναι πως φέτος χαίρομαι το ποδόσφαιρο. Μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές στην Καλαμπάκα νιώθω και εγώ πιο σίγουρος».
Για τη νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας: «Σε σχέση με άλλους αντιπάλους που παίξαμε στην κατηγορία η ομάδα της Νεοκαισάρειας είναι από τις πλέον εμπειρίες με σταθερή παρουσία στην Γ΄Εθνική. Έπρεπε να διαχειριστούμε το ματς με απόλυτη συγκέντρωση καθώς ο αντίπαλος μας είχε στο ρόστερ του αξιόλογο υλικό. Μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη και δεν σας κρύβω ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου , μείναμε έκπληκτοι από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.
Θεωρώ ότι φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο για τη νίκη. Θεωρώ τη νίκη του Σαββάτου ακόμη πιο σημαντική από τις προηγούμενες καθώς αποδείξαμε ότι δεν παίρνουμε τυχαία τα αποτελέσματα και παρουσιάζουμε μια σταθερότητα.
Ωστόσο χρειάζεται προσοχή καθώς η αποτυχία από την επιτυχία απέχει σε ένα γκολ. Και να μην ξεχνάμε πως ο αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ήδη ξεχάσαμε το ματς με τον Αχιλλέα και κοιτάμε μπροστά».
Για την αναμέτρηση με τον Αλμυρό: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο αντίπαλο που διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές τους οποίος τους γνωρίζουμε. Ο Αλμυρός πέρυσι τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα και αυτό από μόνο του ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας του ματς. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε όπως και στα προηγούμενα ματς. Να μπούμε δηλαδή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς άγχος και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν για να πάρουμε ότι μας αναλογεί από το παιχνίδι».
Για το αν η βαθμολογία αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα στον βαθμολογικό πίνακα της Γ΄Εθνικής: «Όσο αφορά εμάς θεωρώ πως ναι. Και ποδόσφαιρο καλό έχουμε παίξει και σπουδαίες νίκες πήραμε. Όσο αφορά την κατηγορία με μόλις 5 ματς είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Σίγουρα Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου είναι τα φαβορί για την άνοδο αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Θεωρώ πάντως ότι η μάχη για την παραμονή θα πάει μέχρι τέλους».
Τέλος ο Ζήσης σημειώνει: «Έχουμε γίνει μια παρέα. Χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Το θετικό είναι είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που μας μεταδίδει ο προπονητής μας. Η διοίκηση είναι κοντά μας και θέλω να πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις