Σε τουρνουά Ακαδημιών υδατοσφαίρισης στη Λαμία ο Ο.Υ.Κ.Β.

Στο 6ο τουρνουά Ακαδημιών υδατοσφαίρισης «Κωνσταντίνος Μωλιώτης» θα συμμετάσχει ο Ο.Υ.Κ. Βόλου. Το τουρνουά διεξάγεται στην Λαμία το επόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου και διοργανώνεται από την Ν.Ε. Λαμίας.
Ο Ο.Υ.Κ. Βόλου θα λάβει μέρος με δύο ομάδες (Ο.Υ.Κ. 1 και Ο.Υ.Κ. 2) και συνολικά 31 αθλητές γεννημένους το 2004 και το 2005 (κατηγορία Παίδων). Οι δύο όμιλοι του τουρνουά είναι οι εξής:
Α’ όμιλος: Ν.Ε. Λαμίας, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ΠΑΟΚ, Ο.Υ.Κ. Βόλου 1.
Β’ όμιλος: Ηλυσιακός, Ο.Υ.Κ. Βόλου 2, Άρης Νίκαιας, Ν.Ο. Ιτέας.
Τις ομάδες του βολιώτικου συλλόγου απαρτίζουν οι παρακάτω αθλητές: Μπακαλάκης Δημήτρης, Μπομπός Δημήτρης, Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος, Χαρίσης Οδυσσέας, Ντόνας Κωνσταντίνος, Ματσάγκος Εμμανουήλ, Γκανάτσιος Γιάννης, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Στεφάνου Ευάγγελος, Νάσιος Ιωάννης, Νταρίκος Δημήτριος, Παυλίδης Μιχαήλ, Κονταράτος Πέτρος, Καλογήρου Γεώργιος, Χρυσοχού Λαυρέντης, Λαγός Νικόλαος, Ιωάννου Στυλιανός, Βαλτσιώτης Κωνσταντίνος, Καλαντσής Κωνσταντίνος, Κομνιανός Μάριος, Μεριστούδης Ιωάννης, Μυλωνάς Ιωάννης, Παπουτσής Ευάγγελος, Πουλαράκης Στυλιανός, Σιγανός Ιωάννης, Βαφίνης Πάρης, Κουτσουνίδης Χρήστος, Ποπόλης Ιάσων, Καρατοσίδης Αναστάσιος, Πυργαντής Ευάγγελος, Χανιάς Βαλάντης. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο προπονητής Κόφφας Δημήτρης, μέλη της διοίκησης του Ομίλου και γονείς των αθλητών.

Αξίζει να αναφέρουμε για τον Ο.Υ.Κ.Β., ότι φέτος θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της βολιώτικης υδατοσφαίρισης, αφού πέραν της ανδρικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, θα συμμετάσχει και στα οκτώ ηλικιακά πρωταθλήματα, σε αγόρια και κορίτσια. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος διαθέτει 120 αγωνιστικά δελτία, όσον αφορά το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις