Συνάντηση Βασιλειάδη με εκπροσώπους της Γ’ Εθνικής

Συνάντηση αντιπροσώπων ομάδων Γ’ Εθνικής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία του συμβούλου της ΕΠΟ και Προέδρου της Γ’ Εθνικής κ. Δημητρίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (1/11) στο Υπουργείο Αθλητισμού.

Θέμα της συνάντησης αποτέλεσαν τα υπέρογκα έξοδα που επιβαρύνουν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, τα οποία αφορούν τις μετακινήσεις, τις διαιτησίες, έξοδα έκδοσης δελτίων, καθώς και θέματα ΦΠΑ. Μετά την ενημέρωση που είχε ο υπουργός, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος των προβλημάτων, ζήτησε να ενημερωθεί πλήρως και από την ΕΠΟ αλλά και από τα σωματεία και σε σύντομο χρονικό διάστημα να οριστεί νέα συνάντηση στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης. Οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το πνεύμα που επέδειξε ο υπουργός και εκτιμούν ότι όπως έδωσε λύση στα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έτσι θα δώσει λύση και στα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Περαιτέρω, εκτιμούν ότι η ΕΠΟ έχει υποχρέωση να αντιμετωπίσει το θέμα με την ίδια σοβαρότητα και ζητούν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, να οργανώσει συνάντηση με την επιτροπή, προκειμένου από κοινού να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Οι ομάδες που αποτελέσουν την επιτροπή της Γ’ Εθνικής:
Εθνικός
Κερατσίνι
Ατρόμητος Πειραιά
Πανθηραϊκός
Αιγάλεω
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ