Ολυμπιακός Β.: Αμφίβολη η Εύη Χαβαλέ με Τιτάνες Δράμας

Συνεχίζεται την Κυριακή (4/11) το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ γυναικών, με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου τους Τιτάνες Δράμας.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των «ερυθρολεύκων» από το περσινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών (είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας την ώρα του αγώνα).
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγωνίζεται ως επί το πλείστον, με παιδιά των τμημάτων υποδομής (κορασίδες και νεάνιδες), θα επιδιώξει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και να φτάσει στη νίκη, απέναντι στην ομάδα της Δράμας, η οποία είναι στα μέτρα του και στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 36-80 από τον Άρη εντός έδρας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι η Εύη Χαβαλέ, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η έμπειρη παίκτρια υποβάλλεται σε θεραπεία, δεν προπονείται με την ομάδα, ωστόσο, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει, αν θα παίξει ή όχι κόντρα στους Τιτάνες Δράμας.
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, με την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» να συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό του ΕΑΚ.
Από την ΕΟΚ ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής μπάσκετ γυναικών. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Τιτάνες θα διευθύνουν οι κ.κ. Τζέκας, Δημουλάς, ενώ κομισάριος του αγώνα θα είναι ο κ. Τσιργούλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις