Δηλώνει «παρών» για το ντέρμπι ο Ζγκούρι (photos)

Ο Αντώνης Ζγκούρι ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Στυλίδα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε θεραπείες όλη την εβδομάδα και στη σημερινή προπόνηση μετείχε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, προς μεγάλη ικανοποίηση του Περικλή Αμανατίδη. Ο Ζγκούρι  «διψά» να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τη Νίκη (4/11, 18.00), ωστόσο, αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Το σίγουρο είναι, πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς θα τεθεί στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη ο Αντώνης Καμπλιώνης, ο οποίος είναι, πλέον, πανέτοιμος να επιστρέψει. Επίσης και ο Σάκης Σάββας είναι στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη, καθώς ο έμπειρος αμυντικός δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με την Στυλίδα, λόγω τραυματισμού.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ακούει στο όνομα Βασίλης Σαχινίδης, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις