Πλήθος ζημιών στο Παμπελοποννησιακό, αναστέλλεται εν μέρει η λειτουργία του (video)

Βίντεο από την κατάσταση που βρίσκεται το Παμπελοποννησιακό μετά τον επεισοδιακό αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, έπειτα από τον οποίο έχουν προκληθεί μεγάλη κουβέντα για την τιμωρία που περιμένει τους «ερυθρόλευκους», είδε το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα, υπήρξε και αντίδραση του Δήμου Πατρέων, ο οποίος σε ανακοίνωσή του καταγράφει τις ζημιές που προκλήθηκαν στον χώρο, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή μέρους του Παμπελοποννησιακού μέχρι να αποκατασταθούν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Δημοτική αρχή καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια που για μια ακόμα φορά διαδραματίστηκαν σε αγώνα ποδοσφαίρου και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου, στον οποίο ευχόμαστε πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα, για το κύπελλο Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων Παναχαϊκής και Ολυμπιακού Πειραιώς, που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, προκλήθηκαν καταστροφές σε τρία συγκροτήματα τουαλετών, στο αντίστοιχο τμήμα του βοηθητικού γηπέδου καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο.

Για τις καταστροφές η Δημοτική αρχή και η Διοίκηση του σταδίου θα προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στο στάδιο, που μετά τις πολύχρονες αγωνιώδεις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής και των εργαζομένων του Δήμου κατέστη το στολίδι της πόλης, απευθυνόμενη στη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού στην ΕΠΟ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στον ΟΣΦΠ και στην Παναχαϊκή.

Επίσης λόγω των μεγάλων ζημιών που έχουν προκληθεί στις τουαλέτες και στο σύστημα πυρασφάλειας η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει ότι αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία τμήματος του Σταδίου μέχρι πλήρους αποκατάστασης των ζημιών.

Από την καταγραφή των ζημιών προκύπτουν οι παρακάτω βλάβες: