Αρσένος: Τα πάντα εξαρτώνται από μας

Ο ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται σήμερα Σάββατο στις 3 μ.μ. τα Μετέωρα, με στόχο να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Ο προπονητής των “κυανολεύκων”, Στέλιος Αρσένος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι:
«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε παίξει και φιλικό και ηττηθήκαμε από τα Μετέωρα, αλλά το παιχνίδι του πρωταθλήματος θα είναι πάρα πολύ διαφορετικό. Αυτή την εποχή βρισκόμαστε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση στο γήπεδο. Εφόσον η απόδοσή μας φτάσει σε υψηλά στάνταρ, όπως την προηγούμενη αγωνιστική, θεωρώ ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο για το νικηφόρο αποτέλεσμα».
Ο βολιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε να ζητήσει τη στήριξη των φιλάθλων: «Στην προσπάθειά μας απέναντι στην ομάδα των Μετεώρων, περιμένω ότι θα έχουμε και τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του Αλμυρού και των γύρω περιοχών. Ο κόσμος με τις εκδηλώσεις του μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη του Γυμναστικού. Τον θέλουμε δίπλα μας…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις