ΣΦΟΒ: “Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να νικήσετε”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Νίκη, η οποία αναφέρει τα εξής: «Παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού Βόλου.
Επειδή είμαστε Ολυμπιακός Βόλου.
Επειδή είμαστε η κορυφαία επαρχιακή ομάδα στην Ελλάδα.
Επειδή μόνο εμείς έχουμε βιογραφικό με 18.000 κόσμο σε τρία παιχνίδια χωριστά στο καθένα.
Επειδή εμείς γράψαμε πρόσφατα ιστορία με τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη, δίνοντας στην χώρα μας δέκα βαθμούς.
Επειδή φτάσαμε πρόσφατα σε ημιτελικά κυπέλλου, μία ανάσα από τον τελικό. Επειδή εμείς εξαφανίσαμε 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Παρί Σ.Ζ. στη Γαλλία, ένα παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ, αφού στις 4 τη νύχτα κάποιοι φρόντισαν και μας εξαφάνισαν.
Επειδή μόνο εμείς κάναμε σ’ έναν χρόνο είκοσι οχτώ πορείες για την δικαίωση της ομάδας μας. Επειδή μόνο εμείς έχουμε τις ψυχές μας πιο βαθειά από τις πληγές μας.

Επειδή εμείς είμαστε η πιο αδικημένη και πιο κυνηγημένη ομάδα.
Επειδή εμείς είμαστε εφιάλτες στα δύστυχα όνειρα εχθρών και αντιπάλων οπαδών, που έχουν βγάλει ρυτίδες από τα είκοσί τους χρόνια.
Επειδή εμείς ξέρουμε από ποδόσφαιρο.
Για όλους αυτούς τους λόγους την Κυριακή νικάτε και τιμάτε την φανέλα του συλλόγου. Θα χαρούμε, αλλά όχι περισσότερο απ’ ότι χαρήκαμε από τις νίκες με Στυλίδα, Θησέα κλπ. Δεν θα πανηγυρίσουμε κιόλας, αφού η θέση του Ολυμπιακού δεν είναι να παίζει με ομάδες χωριά.
Η μοίρα μας και οι Γερουλάνηδες μας έφεραν από τα σαλόνια της Ευρώπης να παίζουμε στα χωράφια της Γ΄ Εθνικής. Αλλά το μέλλον είναι δικό μας. Με υπομονή και επιμονή θα αναγεννηθούμε και πάλι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις