Μονόδρομος η νίκη για ΑΕΚ

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ. Η «Ένωση», μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και την ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών για τα επεισόδια εκτός του ΟΑΚΑ με τους «ερυθρόλευκους», αντιμετωπίζει ως… τελικό τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (19:00, ΕΡΤ1).

Μπορεί οι «πράσινοι» να είναι μία ομάδα που αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως στον «Δικέφαλο» γνωρίζουν πολύ καλά πως τα παιδιά του Γιώργου Δώνη είναι ικανά να προκαλέσουν προβλήματα.

Αυτό ακριβώς τόνισε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τους «κιτρινόμαυρους» μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Θα πρέπει η ΑΕΚ να σεβαστεί τον νεαρό αλλά μαχητικό Παναθηναϊκό και να πάρει το υπερπολύτιμο «τρίποντο» στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Εβρίτη τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Λιβάγια σε ρόλο επιτελικού χαφ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μάνταλος και ο Μπογέ, με τον Πόνσε να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιαννιώτας, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης και Κλωναρίδης. Εκτός έμεινε τελικά ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το αποψινό ματς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις