Παίκτες και φίλαθλοι έτοιμοι για τη ΝΙΚΗ

Όταν ξεκινούσε ο σχεδιασμός της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, πολλοί ήταν αυτοί που δεν πίστεψαν πως η διοίκηση της Νίκης Βόλου θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην κούρσα του ανταγωνισμού με τον συμπολίτη, Ολυμπιακό Βόλου. Πολλοί θεώρησαν πως ο Νίκος Ιμεράι θα ήταν δύσκολο να κοντραριστεί στο μεταγραφικό ράλι που ξεκίνησε νωρίς και κράτησε για μήνες, βάζοντας ψηλά τον πήχη για τον υποψήφιο πρωταθλητή του ομίλου. Η πορεία των γεγονότων τους διέψευσε, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου όχι μόνο δεν λύγισε, αλλά πείσμωσε ακόμη περισσότερο κι έκανε ό,τι καλύτερο πίστευε και πιστεύει, για να κόψει η Νίκη Βόλου πρώτη το νήμα του τερματισμού στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Με τη σημαντική ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, με τις απαραίτητες διορθωτικές  μεταγραφικές κινήσεις, με την υψηλού επιπέδου οργάνωση, με λυμένη την καθημερινότητα του αγωνιστικού τμήματος, η Νίκη Βόλου βαδίζει ολοταχώς προς τις επαγγελματικές κατηγορίες και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να την σταματήσει. Η Νίκη παρά το δύσκολο πρόγραμμα και τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε τρεις θεσμούς (πρωτάθλημα, κύπελλο Ελλάδας, κύπελλο ΕΠΣΘ), μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, στο πρωτάθλημα, στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Την Κυριακή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου, φιλοδοξώντας να τον κερδίσει και να τον προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν την ψυχή τους για να κάνουν περήφανους τους φίλους της ομάδας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι επίσης αποφασισμένοι να δείξουν τη δυναμική τους, στέλνοντας το μήνυμα σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, πως η Νίκη Βόλου είναι πιο δυνατή από ποτέ κι έτοιμη να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Άλλωστε, ο Νίκος Ιμεράι, έχει αναφέρει επανειλημμένως πως η όλη προσπάθεια έχει ως στόχο να δώσει χαρά στον ταλαιπωρημένο κόσμο του συλλόγου.

Από αυτό το ταξίδι της επιστροφής δεν πρέπει να λείπει κανείς, άλλωστε τι αξία έχει ο προορισμός αν δεν έχεις ζήσει κάθε στιγμή του ταξιδιού…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις