Έτοιμος να ξεφύγει ο ΠΑΟΚ

Με μία και μόνο αλλαγή στη σύνθεσή του σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη αναμένεται να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:00, ΕΡΤ 1).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκουράσει τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος φαίνεται πως έχει κουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και με την Εθνική Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του για τα σημεία που πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι του Περιστερίου και να μπορέσουν να ξεφύγουν στη βαθμολογία.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτο, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ, ενώ ρόλο επιτελικού χαφ θα αναλάβει ο Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν ο Μπίσεσβαρ και ένας από τους Ζαμπά, Λημνιό ή Ουάρντα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Πέλκας και Άκπομ. Εκτός αποστολής έμειναν (σε άλλο ένα ματς) ο Καρέλης και ο Χατσερίντι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις