Ενίσχυση με Χαντζάρα και Καράμπελα η Βέροια

Αέρας αλλαγής στη Βέροια. Μετά τη συμφωνία με τον Σάκη Θεοδοσιάδη για τον πάγκο, οι Ημαθιώτες προχώρησαν και σε νέες προσθήκες στο ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (2/11) ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημοσθένη Χαντζάρα και Στάθη Καράμπελα.

Ο πρώτος αποκτήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό, έχοντας πέρυσι αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε πέρυσι στον Εδεσσαϊκό και φέτος είχε υπογράψει στον στον Αιγινιακό, αλλά τελικά έλυσε το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ποδοσφαιριστές του Π.Σ. Βέροια είναι ο Δημοσθένης Χαντζαράς και Στάθης Καράμπελας, τους οποίους και καλωσορίζει η ομάδα μας.

Ο πρώτος, είναι αριστεροπόδαρος επιθετικός, αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, είναι γεννηθείς 8/01/1997 και πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, πραγματοποιώντας 29 συμμετοχές και σημειώνοντας 3 γκολ. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον Ολυμπιακό (u17, u 20) με τον οποίον συμμετείχε στο UEFA Youth League, καθώς και Ομόνοια Κύπρου.

Ο Στάθης Καράμπελας, είναι αριστεροπόδαρος μέσος, γεννηθείς 5/01/2000, έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Εδεσσαικό, με τον οποίο πραγματοποίησε 26 συμμετοχές πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Φέτος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αιγινιακό (2 χρόνια) το οποίο έλυσε λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, για τις ομάδες της Γ´ Εθνικής, ώστε να ντυθεί στα βυσσινί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις