Με 29 μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του Κ. Στεφάνου από τη Λάρισα

Νέες Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του προπονητή και Αρχηγού – Εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννη Στεφάνου στο  Κύπελλο Έγχρωμων & Μαύρων Ζωνών καράτε που διοργάνωσε το τμήμα Κεντρικής Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στην Λάρισα το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Kyokushinkai Karate Βόλου

Οι 16 αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου (Παγασών 119) που έλαβαν μέρος, στο σπορ Ολυμπιακό Καράτε, κατέκτησαν συνολικά στο Κούμιτε & Κάτα 29 μετάλλια και συγκεκριμένα 12 Χρυσά , 9 Αργυρά και  8 Χάλκινα.
Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες. Να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) είναι η μόνη Επίσημη Ομοσπονδία στην Ελλάδα που καλλιεργεί το άθλημα του Καράτε μέσω της Γ.Γ.Αθλητισμού στην οποία ανήκουν όλα τα στυλ του Καράτε και οι Πρωταθλητές της πριμοδοτούνται με μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Το εν λόγω Πρωτάθλημα ήταν το ένατο που διοργανώθηκε ως περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας με κοινό στόχο όλων των προπονητών την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών της Κεντρικής Ελλάδας ώστε να πρωτοστατούν σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ. Επίσης τα Πρωταθλήματα που θα διοργανώνονται στις Πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας θα προσφέρουν το πλεονέκτημα των πιο οικονομικών μετακινήσεων από τους γονείς καθώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και αυτόν τον τομέα. Το Πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λάρισας, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής συνεργασίας της Οργανωτικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος, την οποία αποτελούν έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές τους οποίους η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛΟΚ επέλεξε και εμπιστεύτηκε για την ανάδειξη και αναβάθμιση του σπορ καράτε.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους του για την αγαστή συνεργασία τους η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Βόλου αποτελούμενη από 11 αθλητές και 5 αθλήτριες αγωνίστηκε με θάρρος, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιωάννη Στεφάνου και των βοηθών του Κυριακή Στεφάνου προπονήτρια καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού και Μάριου Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Διεθνής Πρωταθλητής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Αθλητών (ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) στο ΚΟΥΜΙΤΕ (Ελεύθερος Αγώνας):

1)Τσιμπερίδης Στέργιος, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων

2)Κουτσούμπας Κων/νος, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων

3)Λορδόπουλος Αβραάμ, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων

4)Κελαιδώνης Κων/νος, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων

5)Μπούρης Περικλής, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων

6) Σανιδά Νάντια, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων

7)Μυλωνά Μαρία – Χριστίνα, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων

8)Κορωναίος Σπυρίδων, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων

9) Λάλα Εμιλιάνα, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων

10) Λαράι Μάξιμος, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων

11) Μπουτσιουρής Θωμάς, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων

12)Κουτρουμπά Αλεξάνδρα, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων

12) Γιάγιας Απόστολος, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων

13)Μανιώτης Άγγελος, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων

14)Ευθυμίου Αλέξανδρος, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο κατηγορία Παίδων

15)Μανιά Νικολέτα, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών (ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ )στα ΚΑΤΑ (Αγώνας με υποτιθέμενους αντιπάλους):

1))Κουτσούμπας Κων/νος, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

2)Μπουτσιουρής Θωμάς, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

3)Κελαιδώνης Κων/νος, 2η Θέση Αργυρό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

4)Μυλωνά Μαρία- Χριστίνα, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο ΚΑΤΑ Κορασίδων

5)Μανιώτης Άγγελος, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

6)Κορωναίος Σπυρίδων, 2η Θέση Αργυρό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

7)Λάλα Εμιλιάνα, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο ΚΑΤΑ Κορασίδων

8)Τσιμπερίδης Στέργιος, 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

9) Ευθυμίου Αλέξανδρος, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

10)Λορδόπουλος Αβραάμ, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

11) Λαράι Μάξιμος, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων

11) Μανιά Νικολέτα, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο ΚΑΤΑ Κορασίδων

12) Κουτρουμπά Αλεξάνδρα, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο ΚΑΤΑ Κορασίδων

 

Τους Αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ κ. Γεώργιος Γερόλυμπος, η Γενική Γραμματέας κ. Εμμανουέλα Ποντίδα, το μέλος του Δ.Σ κ. Αθανάσιος Καραπλιάγκος, ο Πρόεδρος της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Ευθυμιάδης, και διαιτητές από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος καθώς και όλοι οι Προπονητές της Κεντρικής Ελλάδος με τις ομάδες των Συλλόγων τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλοί από τους αθλητές μας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αυτού του είδους τους αγώνες και πέτυχαν Πολλές διακρίσεις. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου από τα νέα ταλέντα του συλλόγου μας καθώς κέρδισαν μετάλλια και μάλιστα Χρυσά με την πρώτη τους συμμετοχή και απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν Πρωταθλητές. Άλλωστε στόχος τόσο του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου αλλά και των βοηθών του Στεφάνου Κυριακή και Στεφάνου Μάριου είναι η ανάδειξη νέων Ταλέντων οι οποίοι θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη και συμπαράσταση των προπονητών τους με την επιδίωξη Νέων Πρωταθλητών που θα χαρίζουν μετάλλια και επιτυχίες στην Πόλη μας.
Τέλος , το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές με τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη μας, τον προπονητή και αρχηγό – εκπρόσωπο του συστήματος στην χώρα μας κ. Ιωάννη Στεφάνου, όλους τους γονείς που ακολουθούν τον σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα μας!