“Έσπασε” σερί… “χτίζει” σερί ο Σαρακηνός, με τη νίκη επί της Ακρόπολης

Σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, όπου η πρωτοπόρος Ακρόπολη φιλοξενούνταν από τον δεύτερο της βαθμολογίας Σαρακηνό στο βοηθητικό του ΕΑΚ,  οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που διεύρυναν το δικό τους σερί στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, σταματώντας ταυτόχρονα στον ίδιο αριθμό των σερί νικών της Ακρόπολης, που είχε ξεκινήσει από την αρχή του πρωταθλήματος.


Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Φασουράκη ήταν αυτοί που επικράτησαν με 2-1 με όλα τα τέρματα της αναμέτρησης να σημειώνονται στο πρώτο 45λεπτο.

Περίσσευε το πάθος και η θέληση για τη νίκη και από τις δύο πλευρές,  λίγες οι φάσεις που έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες. Ευκολότερο έγινε το έργο των γηπεδούχων που άνοιξαν το σκορ από πάρα πολύ νωρίς, ενώ συνολικά προηγήθηκαν στο ματς με 2-0.

Χωρίς τον Γιάννη Φασουράκη στον πάγκο, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, καθώς ο προπονητής του Σαρακηνού αποβλήθηκε στο 48’ από τον διαιτητή Δημητριάδη, λόγω διαμαρτυρίας σε γκολ που σημείωσε ο Σιώμος κι ακυρώθηκε.

Σε ότι έχει να κάνει με τα  τέρματα που μέτρησαν, μόλις στο 5’ ο Αναστασίου με ανάποδο πόδι και πολύ κοντά στο σημείο του κόρνερ, εκτέλεσε φάουλ που έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Σταμέλου κάνοντας το 1-0.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου και σε διάστημα μόλις δυο λεπτών, σημειώθηκαν τα άλλα δυο τέρματα. Στο 44’, από εκτέλεση κόρνερ του ο Θάνου, επικράτησε σύγχυση στα καρέ της Ακρόπολης και ο Σιώμος με προβολή έκανε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις (45+1’), από μπαλιά του Κόκκα, ο Αντωνίου τελείωσε την αντεπίθεση και μείωσε σε 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Αναστασίου, Γιαμαλής, Μοράλες, Καλαμάτας, Ασλάνογλου (64’ Β. Ρακής), Ντούρος, Σιώμος (89’ Σιγαλάκος), Μόσιος (74’ Λάιος), Θάνος (61′ Τσεκούρας)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Τ. Κολημήτρας, Τσούτσας (76′ Παγώνης), Χάνος, Κ. Κολημήτρας, Κόκκας, Μαυρίδης, Αντωνίου (54’ λ. τ.ρ Πασιάς), Κατής (34 λ.τρ. Μίλτος, Μερμίγκης (83′ Κουτλούμπασης)