Πορεία αντίθετη… για Πύρασο κι Αγ. Παρασκευή που “πέρασε” από Αγχίαλο

Εκπληκτική πορεία για την Αγία Παρασκευή, η οποία μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε και στον Πύρασο με 2-3,  ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα τρία δικά της τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Πορεία αντίθετη ακολουθούν οι γηπεδούχοι, καθώς η ομάδα της Νέας Αγχιάλου στις πρώτες πέντε  αγωνιστικές μετρά τέσσερις ήττες και μία νίκη, ενώ δεν κατάφερε να συνδυάσει με ένα επιτυχές αποτέλεσμα την επάνοδό στη φυσική της έδρα, στο γήπεδο Αγχιάλου.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στην αρχη της αναμέτρησης,  στην οποία προηγήθηκαν από πολύ νωρίς,,αλλά και γενικότερα το α’ μέρος.

Μετά το 25’ ισορρόπησαν οι φιλοξενούμενοι, που άλλαξαν εντελώς την εικόνα τους στο β’ μέρος, μετά απο τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Στ. Μαλακασιώτης στην ανάπαυλα.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι, αφού είχαν την αποβολή του Μπασδάνη στο πέναλτι – που έφερε και το δεύτερο γκολ της Αγ Παρασκευής- με τον παίκτη του Πυράσου να έχει συμμετοχή και στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, αφού η μπάλα χτύπησε στο σώμα του κι άλλαξε πορεία, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Άτυχοι ήταν οι γηπεδούχοι και στο 23’, όταν σουτ του Νούσια αποκρούστηκε από το δοκάρι της Αγ. Παρασκευής.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης,  μόλις στο 4ο λεπτό, ο Ζαχαράκης έκανε το 1-0, όταν δέχτηκε την μπάλα, έκλεισε προς τα μέσα και σούταρε στην απέναντι γωνία του Ζήγρα.

Στο 57’ ο Λούμπαρδος ισοφάρισε με πλασέ στην κίνηση,  μετά από κόρνερ του Τρίμη και τη μπάλα να βρίσκει στο στήθος του Μπασδάνη, αλλάζοντας πορεία.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-2, με πέναλτι που κέρδισε ο Σιόβας κι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλαμάνης,  για να έχουμε το 2-2 στο 81’ με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιάμης κι εκτέλεσε ο Ζαχαράκης για τους γηπεδούχους αυτή τη φορά,  με το τελικό 2-3 να διαμορφώνεται στο 83ο λεπτό, όταν ο Τρίμης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Αλαμανή, μετά από συνεργασία κι εκεί ο επιθετικός της Αγίας Παρασκευής πλάσαρε τη μπάλα που βρήκε στο σώμα του τερματοφύλακα Τσιλίγκου και πήρε φάλτσα, γυρίζοντας προς τη βάθος της εστίας, όπου και κατέληξε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (55’ Μπούτλας), Γιοβάνης (85’ Αντωνιάδης), Γκίνης, Μπασδάνης, Τσορμπατζής, Σταντζούρης (46’ Δ. Τσάμης), Κάρρος (80’ Μπαρμπούτας), Νούσιας, Ζαχαράκης, Τζίκας

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Ιωακειμίδης, (30’ λ. τρ. Χατζημητροφάνης), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Κουσκουριδας, Τσίλογλου  (46’ λ. τρ. Φέζο), Κατσαγεωργίου, Πάσα, Ρουσσάς, (46’ Αλαμανης), Σιόβας, Χρόνης (46’ Τρίμης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις