“Λιοντάρια” οι παίκτες του Ολυμπιακού έτοιμοι για τη… Νίκη (pregame)

Έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου για το σημερινό ντέρμπι με τη Νίκη, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18.30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο υπό το φως των προβολέων και με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, καθώς θα ανοίξει το Βόρειο πέταλο για να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι και οπαδοί των “ερυθρολεύκων”.
Ως γνωστόν, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε οδηγία για το πως θα πάνε σήμερα στο Πανθεσσαλικό οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι των “ερυθρολεύκων”, οι οποίοι θα προσέλθουν μεμονωμένα και θα λάβουν θέση στο Βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο σύνολο τους θα πρέπει να προσέλθουν από την είσοδο του Περιφερειακού και να κατευθυνθούν στην 3η πεζογέφυρα όπου και θα λειτουργεί ξεχωριστό εκδοτήριο. Οι τιμές των εισιτηρίων τιμώνται στα 10€.
Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα δύο βαθμών έναντι της Νίκης (έχουν πέντε νίκες σε πέντε ματς), με τους «κυανόλευκους» να έχουν μεγαλύτερη πίεση, καθώς γνωρίζουν, πως για να ξεπεράσουν τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, θα πρέπει να κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι.
Ο Περικλής Αμανατίδης δεν αναμένεται να επιφυλάξει εκπλήξεις όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Εκτός αποστολής είναι φυσικά ο Σαχινίδης, λόγω του τραυματισμού του, αλλά όσο ο Φλίγκος συνεχίζει να σκοράρει (έχει πετύχει πέντε γκολ στα τρία τελευταία ματς), οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησυχούν.
Μόνο μία θέση φαίνεται να «παίζει» για το αρχικό σχήμα και είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ. Ο Ζγκούρι δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις και θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει. Αν όμως κριθεί ότι δεν είναι 100% έτοιμος τότε τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Σκοπελίτης.
Από κει και πέρα, τερματοφύλακας θα είναι ο Γιακουμής, δεξιός οπισθοφύλακας ο Σάββας και αριστερός ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Λεάντρο και Οικονομόπουλος. Οι Ρόκας και Ναζίμ θα κινούνται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Λώττα μπροστά τους να αναλαμβάνει την οργάνωση του παιχνιδιού. Από τα αριστερά θα επιχειρεί ο Σερτζίνιο, ενώ ο Φλίγκος θα είναι ο σέντερ φορ.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Πορής, Νόνης, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόλα, Ευθυμιάδης και Καμπλιώνη. Ο τελευταίος για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ύστερα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τρεις μήνες. Εκτός αποστολής έμειναν πέρα από τους τραυματίες Σαχινίδη και Παλιούρα και οι νεαροί Μαργαρίτης, Πατσής και Καναβός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις