Στη Χαλκίδα με τις Άβαντες σήμερα ο ΑΣ Βόλος 2004

Στη Χαλκίδα με αντίπαλο την ομάδα Άβαντες παίζει σήμερα (3 μ.μ.) ο Α.Σ. Βόλος 2004. Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να στοχεύουν στο πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα. Στην προσπάθειά τους αυτή, θα είναι ενισχυμένες μια και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών απέκτησαν τις Παπασακελλαρίου, Γκέκα, Αδαμάκη από τον Μαγνησιακό.
Η ανακοίνωση του Α.Σ. Βόλος 2004, με τα βιογραφικά των παικτριών είναι η εξής: «Σε τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα μας την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Απέκτησε με μεταγραφή από την ομάδα του Μαγνησιακού τις: Ευαγγελία Παπασακελλαρίου, Μαρκέλλα Γκέκα και Τόνια Αδαμάκη και ενίσχυσε έτσι σημαντικά το ρόστερ της ομάδας για τη φετινή χρονιά.
Η Ευαγγελία Παπασακελλαρίου επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια, αφού αγωνίστηκε με τα χρώματα μας τις σεζόν 2014-2015 (Α’ Εθνική) και 2015-2016 (Β’ Εθνική). Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση του στόπερ όσο και αυτή του αμυντικού χαφ και αναμένεται να προσθέσει εμπειρία και δύναμη στην ομάδα μας.
Η Μαρκέλλα Γκέκα είναι 14 ετών και παίζει στη θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ. Αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Μαγνησιακό με πολύ καλή παρουσία στα παιχνίδια. Πρόκειται για ένα γνήσιο ταλέντο με πολύ καλή τεχνική και επιθετικές αρετές, έχοντας ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Η Τόνια Αδαμάκη είναι και αυτή 14 ετών και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας. Αγωνίστηκε από μικρή ηλικία στην ομάδα του Μαγνησιακού στη Β’ Εθνική και διακρίνεται για τον δυναμισμό της και την καλή της τεχνική. Με τα τρία αυτά κορίτσια η ομάδα μας επενδύει τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον – κάτι που είναι σύμφωνο με τη φιλοσοφία του συλλόγου – αφού και οι τρεις μπορούν να προσφέρουν για αρκετά ακόμη χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Καλωσορίζουμε τις τρεις παίκτριες στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες, και κυρίως χωρίς τραυματισμούς».
* Το σημερινό παιχνίδι στην Χαλκίδα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Χατζηγιάννης, με βοηθούς τον Παναγιώτη Γαρούφο και την Χαρίκλεια Βογιατζιδάκη της ΕΠΣ Πειραιώς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις