Μ. Τουτουντζόγλου: Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας με τους Ικάρους

Την αναγκαιότητα της κατάκτησης των δύο βαθμών απέναντι στους Ικάρους Σερρών σήμερα (17.00) στο κλειστό της Ν. Ιωνίας επισήμανε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων, προκειμένου να μην υπάρξει απώλεια εντός έδρας.
Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου μίλησε στη «Θεσσαλία» για τα εξής θέματα:
Για το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τους Ικάρους Σερρών: «Μπορεί να είναι αρχή ακόμη, αλλά το θεωρούμε πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να αξιοποιούμε τον παράγοντα έδρα. Βέβαια το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο, γιατί απέναντί μας θα έχουμε μια έμπειρη ομάδα που είναι και αήττητη. Παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε».
Για το πώς λειτούργησε για τη Νίκη η διακοπή: «Πιστεύω ότι δεν μας επηρέασε αρνητικά. Το αντίθετο μάλιστα, μας βοήθησε να ξεπεράσουμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών. Για παράδειγμα ο Μιχάλης Φρουσκλιάς είχε υποστεί κάταγμα σε δύο δάκτυλα, αλλά τώρα είναι καλά και θα παίξει κανονικά».
Για τον τρόπο που αξιοποίησαν τη διακοπή οι «κυανόλευκοι»: «Οι προπονήσεις έγιναν κανονικά, ενώ δώσαμε και φιλικό με τους Τιτάνες Παλαμά».
Για την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας: «Το ηθικό είναι ακμαίο. Μάλιστα την περασμένη Τετάρτη έγιναν και οι πληρωμές που αφορούσαν τον μισθό Οκτωβρίου. Όλα κυλούν ομαλά και βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει».
Για τη συμπαράσταση του κόσμου μέχρι τώρα: «Η παρουσία των φιλάθλων είναι έντονη μέχρι στιγμής, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να έρθουν ακόμη περισσότεροι στα παιχνίδια μας. Το επίπεδο στη Β’ Εθνική είναι υψηλό και ο κόσμος του Βόλου που αγαπά το μπάσκετ αξίζει να στηρίξει την προσπάθειά μας. Η παρουσία του θα μας δώσει δύναμη για να αγωνιστούμε, προκειμένου να δούμε ακόμη πιο πολλές μπασκετικές στιγμές στην πόλη μας».
Για τη στήριξη των φιλάθλων στον σημερινό αγώνα: «Όπως προανέφερα το ματς με τους Ικάρους είναι σημαντικό, γιατί δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες στην έδρα μας. Το «παρών» των φιλάθλων πρέπει να είναι μαζικό και να δώσει ώθηση στην ομάδα μας να φτάσουμε στην επιτυχία».
Για το βολιώτικο ντέρμπι στο ποδόσφαιρο: «Σίγουρα υπάρχει και το ντέρμπι του ποδοσφαίρου, αλλά θεωρώ πως οι φίλαθλοι θα μπορούσαν να έρθουν πρώτα στο κλειστό να δουν την ομάδα μπάσκετ και μετά να ανηφορίσουν στο Πανθεσσαλικό για τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Τόσο η ομάδα του μπάσκετ, όσο και εκείνη του ποδοσφαίρου έχουν ανάγκη από τη βοήθεια του κόσμου και η «κυανόλευκη οικογένεια» τον περιμένει κοντά της και στα δύο παιχνίδια».
Για την Ακαδημία μπάσκετ της Νίκης: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία της Ακαδημίας. Βρήκαμε 20 παιδιά και αυτή τη στιγμή έχουμε 150. Γίνεται εξαιρετική δουλειά και στόχος μας είναι να βάλουμε σωστές βάσεις για το μέλλον».
Για την ανάγκη για βοήθεια στη Διοικούσα Επιτροπή: «Το οικονομικό για εμάς δεν είναι πρόβλημα, με την έννοια ότι έχουμε βρει τους πόρους για να βγει η χρονιά. Αυτό που λείπει, όμως, είναι η εθελοντική βοήθεια. Χρειαζόμαστε ανθρώπους για να βοηθήσουν πρακτικά σε διάφορα θέματα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Το μπάσκετ του Βόλου έχει αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται σε μεγάλες κατηγορίες. Αρκεί να υπάρχει συνέχεια και γι’ αυτό χρειαζόμαστε στήριξη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις