Με πάθος για τη ΝΙΚΗ και την κορυφή (pregame)

Μετά την ισοπαλία με τον Α.Ο. Σελλάνων στον Παλαμά, η Νίκη Βόλου δεν είχε περιθώρια απώλειας βαθμών με Μακρυχώρι (εντός) και Αστέρα (εκτός). Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε στο ματς με το Μακρυχώρι και πέρασε με τσαμπουκά και πειστική εμφάνιση από την Ιτέα. Έτσι, έφτασε στο βολιώτικο “clasico” έχοντας τον συμπολίτη, Ολυμπιακό Βόλου, σε απόσταση βολής. Στη Νίκη Βόλου είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη, είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τους ερυθρόλευκους και να περάσουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Μπορεί οι κυανόλευκοι να πηγαίνουν στο ντέρμπι έχοντας σημαντικές απουσίες, μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν τον παράγοντα κούραση, λόγω των δύο ταξιδιών σε Ιτέα και Ηράκλειο, θα έχουν όμως στο πλάι τους το πιο δυνατό τους «όπλο» που είναι ο κόσμος της Νίκης. Στα κυανόλευκα στέκια υπάρχει ξεσηκωμός και η στήριξη στην ομάδα αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. Το Πανθεσσαλικό θα γνωρίσει και πάλι στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος όταν οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στα play off της Football League, με έπαθλο την άνοδο στη Super League.

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία απογευματινή προπόνηση στο «Π. Μαγουλάς» όπου αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τη σημασία που έχει γι’ αυτούς το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι οργανωμένοι ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να καταθέσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν περήφανους τους φίλους της ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, εκτός του Λόρι Κέρι και του Αλέξανδρου Αναστασίου που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με την τελική 18αδα να ανακοινώνεται στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού πριν τον αγώνα.

Ο διαιτητής

Από την ΕΠΣ Ηπείρου είναι ο διαιτητής (αξιλογημένος) του ντέρμπι Νίκη-Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 18.30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη να διευθύνει την αναμέτρηση που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Μαγνησίας και όχι μόνο, με βοηθούς τους Θανάση Θανασιάκαι Κώστα Λιόντο, επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Κατσικογιάννης είναι πολύ έμπειρος διαιτητής, καθώς από το 2006 βρίσκεται ανελλιπώς στους πίνακες διαιτησίας, την χρονιά 2009-10 προήχθη στην Β’ Εθνική, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια “σφύριξε” στη Σούπερ Λιγκ (πέρυσι διηύθυνε 10 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία.

Φέτος ήταν “άρχων”του αγώνα στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Football League, ΑΟ Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 2-3, ενώ έχει “σφυρίξει” και σε δύο φετινά ματς της Γ’ Εθνικής.
Ο Ηπειρώτης ρέφερι έχει διευθύνει στο παρελθόν τέσσερα παιχνίδια της Νίκης, δύο στη Football League και δύο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2013-14 τους αγώνες Νίκη-Αιγινιακός 0-1 και Νίκη-Καλαμαριά 4-0 (Β’ Εθνική), την χρονιά 2015-16 Φαρκαδόνα-Νίκη 0-3 και την επόμενη χρονιά Αστέρας Πετριτή-Νίκη 1-3 (Γ’ Εθνική).
Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης έχει “σφυρίξει” και τρία ματς του Ολυμπιακού, όλα στη Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα την περίοδο 2012-13 Γιαννιτσά-Ολυμπιακός Β. 0-1, την περίοδο 2014-15 Πιερικός-Ολυμπιακός 0-1 και την χρονιά 2015-16 ΑΕΛ-Ολυμπιακός 1-0.

 

Τα εισιτήρια

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου, για την 6η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής 2018-2019, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας στο Βόρειο και στο Νότιο Πέταλο, εκτός της VIP)

– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Παιδιά μέχρι έως 16 ετών δωρεάν (αποκλειστικά για το Νότιο Πέταλο)

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Α΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων με πρόσβαση τόσο στην Σκεπαστή όσο και στο Νότιο Πέταλο.

Επίσης οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, που θα προσέλθουν στο Στάδιο μέσω της Περιφερειακής οδού θα εισέλθουν από την Γ’ Πεζογέφυρα όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το Βόρειο Πέταλο.

Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Α’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους.

Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου.

Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και αποφυγής αναμονής στα εκδοτήρια την ώρα του αγώνα αποφάσισε να γίνει προπώληση εισιτηρίων από την Παρασκευή το μεσημέρι ώρα 14:00 έως και την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 και προτρέπει τους φιλάθλους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους στα παρακάτω σημεία πώλησης:

  • ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 1 Μαιάνδρου 45 έναντι γηπέδου Παντελής Μαγουλάς
  • ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 2 Βενιζέλου – Δημοκρατίας Ν. Ιωνία
  • ΚΑΒΑ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Φυτόκου 35, Νέα Ιωνία Βόλου,
  • ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ Μαίανδρου 14,γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.
  • PASSION FRUIT διμηνίου Διμηνιού 25, Διμήνι Βόλου
  • SAGA CAFE Δημητριάδος 43-45 έναντι δημαρχείου Βόλος Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 16.30 το μεσημέρι της Κυριακής 04/11/2018.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια.

Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις