Πρώτα Κλειστό… και μετά Πανθεσσαλικό: Νίκη – Ίκαροι Σερρών

Μπορεί το σημερινό (18:30) ντέρμπι του ποδοσφαίρου ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου να συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων των δύο ομάδων, όμως στις 17:00 οι φίλοι των κυανολεύκων θα έχουν τη δυνατότητα πριν τη μετάβασή τους στο Πανθεσσαλικό να κάνουν «στάση» στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, στηρίζοντας την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου που υποδέχεται τους Ίκαρους Σερρών. Ένα ματς στο οποίο οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα θέλουν τη στήριξη του κόσμου καθώς αντιμετωπίζουν μία ομάδα που έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών πριν ανηφορίσει για το Πανθεσσαλικό.

Η ανακοίνωση:

Μετά από μία εβδομάδα χωρίς παιχνίδια για τη Β’ Εθνική μπάσκετ, η Νίκη Βόλου επιστρέφει στα παρκέ κι αγωνίζεται εντός έδρας την προσεχή Κυριακή, απέναντι στην πολύ ισχυρή και αήττητη φέτος ομάδα των Ικάρων Σερρών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας. Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αλλάξει η ώρα του αγώνα, κάτι που όμως δεν δέχθηκε η αντίπαλη ομάδα.

Αυτή την Κυριακή σας θέλουμε όλους δίπλα στην ομάδα μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, να εμψυχώσουμε τους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουμε σε μια σημαντική νίκη και όλοι μαζί να ανηφορίσουμε στην συνέχεια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το ντέρμπι της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν

Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις