“Χ”αρακίρι για Απόλλωνα Μακρυχωρίου κόντρα στον Αστέρα Ιτέας!

Μια σημαντική αναμέτρηση έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (4/11) ο νεοφώτιστος Απόλλων Μακρυχωρίου, μιας και υποδέχτηκε στο ΔΑΚ τον έμπειρο Αστέρα Ιτέας πλαίσιο της 6ης αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Tην πολύτιμη νίκη μέσα από τα χέρια τους έχασαν οι “κυανόλευκοι”, καθώς δέχτηκαν στο 90’+1′ την ισοφάριση, σε ένα ματς με θέαμα και συγκινήσεις που ολοκληρώθηκε στο 2-2.

Ο Απόλλωνας ήταν έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αποστόλη Τεντολούρη, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του “άγγιξε” το τρίποντο, όμως στο τέλος έφυγε με την πίκρα του ενός βαθμού.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ρυθμό παρουσία περίπου 150 φίλων του Μακρυχωρίου.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο ανήκε στον Απόλλωνα και το δεύτερο στην ομάδα της Φωκίδας.

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη μπήκε δυνατά από την αρχή, επιβάλοντας τον ρυθμός της.

Μάλιστα, μόλις στο 8′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Τεντολούρη Απ., ο οποίος πιάνοντας από έξω από τη μεγάλη περιοχή ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πάππου.

Χωρίς να κινδυνεύουν ιδιαίρτερα οι “κυανόλευκοι” κρατούσαν το προβάδισμα, ενώ στο 44′ με “δράστη” και πάλι τον Τεντολούρη Απ. έκαναν το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη.

Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με τον Πάρη Ανδράλα να αλλάζει την ομάδα του στο δεύτερο 45λεπτο, παίρντοντας λύσεις από τον Κακκάβα, ο οποίος στο 61′ μείωσε σε 2-1, βάζοντας την Ιτέα ξανά στο ματς.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία, προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Απόλλωνα να αρέσκεται σε παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Στο 79′ ο Μυργιώτης είχε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς, όμως προτίμησε να πάρει τη φάση πάνω του και όχι να πασάρει στους αμαρκάριστους συμπαίκτες τους.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το Μακρυχώρι θα έπαιρνε τη δεύτερη σερί νίκη, ήρθε και πάλι ο Κακκάβας, αυτή τη φορά στο 90’+1′ να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, για ακόμη μια φορά ο Απόλλωνας έχοντας αρκετά καλή απόδοση δεν πήρε το μάξιμουμ.

Πάντως και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι άσχημος, καθώς ο αντίπαλος διαθέτει εμπειρία και μπάτζετ για να πρωταγωνιστήσει.

Συνθέσεις:

Απόλλων Μακρυχωρίου (Βάιος Καραγιάννης): Γεωργαντζάς, Κουλοκτσής, Αργυρόπουλος (72′ Μίντζαλι), Ισούφης, Τζιμπούκας, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (56′ Μβελέ Τζούνιορ), Κρανιώτης, Τεντολούρης Απ., Ξέρρας (81′ Πατσιούρας), Τζουμάκης (69′ Μυργιώτης).

Αστέρας Ιτέας (Πάρης Ανδράλας): Πάππος, Ρέλλας, Νικολόπουλος, Ηλιάδης, Κοντογιώργος, Μαυρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Μαλισσόβας, Αλεξίου, Κακκάβας, Σεΐτι.

karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις