Εξαιρετική η Νίκη, επικράτησε 93-73 των Ικάρων Σερρών

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας, η Νίκη Βόλου, επικράτησε με 93-73 της ομάδας των Ικάρων Σερρών, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ της Νίκης Βόλου, τίμησε την Παρισένια Παξινού, πτυχιούχο φυσικοθεραπεύτρια, γέννημα θρέμμα Ν.Ιωνία με προσφυγικές ρίζες, για την πολυετή προσφορά της στο τμήμα και στο Σύλλογο και για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Μπάμπης Τουτουτζόγλου και το μέλος της Διοικούσας Μιχάλης Χατζηδημητρίου, πρόσφεραν στην κ. Παξινού, ένα βιβλίο – αφιέρωμα στη Νίκη Βόλου και οι παίκτες της χάρισαν μία φανέλα.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», ευχαριστεί τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε και σε αυτό το παιχνίδι και συγχαίρει παίκτες και προπονητικό τιμ για τη νίκη που πέτυχαν.
Επίσης, εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα των Ίκαρων Σερρών στο πρωτάθλημα και συγχαίρει το διαιτητικό δίδυμο Ταρενίδη -Ντόγκα.

Τα δεκάλεπτα: 24 – 18, 51 – 38, 69 – 61, 93 – 73

Νίκη Βόλου (Πρέκας – Τύμπας): Καραγιώργος 14 (2), Χροναίος 1, Γεωργίου 5(1), Αναγνωστόπουλος, Γιωτόπουλος 2, Κουτίνας 23 (2), Τσαβές 2, Τσιούδης 4, Τσώλης 15 (3), Τάσσος 9, Φρουσκλιάς 18 (2), Διγενής.

Ίκαροι Σερρών (Σίσκος): Σιδερίδης, Γεωργιανός 11, Δαλαγκόζης, Παυλίδης 2, Γκούτζιας, Παπαδόπουλος 10, Καραμπέκης 19 (1), Θολιώτης 4, Φώτογλου 4, Κακιούζης 17, Κάτος 1, Κουτσοκώστας 5(1)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις