Το πρώτο της “διπλό” πέτυχε η Αγ Άννα στη Σκιάθο

Στο δεύτερο ημίχρονο έλυσαν τις διαφορές τους Σκιάθος και Αγία Άννα, στην αναμέτρηση που έγινε στο νησί του Παπαδιαμάντη,  εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με σκορ 1-2.

Προηγήθηκε η γηπεδούχος Σκιάθος, που είχε και δοκάρι στο α’ μέρος,  αλλά με δυο τέρματα οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς.

Αυτό ήταν το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα για την Αγ. Αννα και πρώτο μακριά από την έδρα της.

Στο 50’ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Μπάμπα από σέντρα του Χισάι. Στο 65’  από σουτ του Χατζητρακόσια, ο Καραλόπουλος με προβλή έκανε το 1-1.

Τη νίκη κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο 75’ μετά από ενέργεια του Σπ. Ζάγκα και πλασέ στο δεύτερο δοκάρι του Ζαρίφη, που έκανε το 1-2.

Το δοκάρι στο 35’ με απευθείας εκτέλεση του Ντ. Πρίφτι, στην επαναφορά της μπάλας ο Χισάι δεν κατάφερε να τη στείλει στα διχτυα, αφού βρήκε “αέρα”

Στο μικρό Αποστόλη, που δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο νησί, αφιέρωσαν οι φιλοξενούμενοι τη νίκη τους.

Δυο αδέρφια βρέθηκαν αντίπαλοι στην αναμέτρηση. Πρόκειται για τα αδέρφια Αϊντίνι με τον μεγαλύτερο σε ηλικία να αγωνίζεται στην Αγ. Άννα και τον μικρότερης ηλικίας (15 ετών), να αγωνίζεται στην ομάδα της Σκιάθου.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Νασιάκος, Κουτσογιάννης, Ντ. Πρίφτη (65’ Γ. Γκιαουράκης) Τουρναβίτης, Σταμέλος (80’ Σ. Αλί), Τάσος, Μανωλιός (62’ Αλ. Τζελάι), Χισάι, Μπάμπα, Αλικά (75’ Αιντίνι)

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (55’ Καραλόπουλος), Κανδήλας (40’ Κ. Τσιουρέλης, 90’ Αλεξανδρίδης), Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης (80’ Ζαφειρίου), Σπ Ζάγκας, Χατζητρακόσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις