Τρίτη νίκη έδρας… με “τριάρα” για Ρήγα

Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο για τον Ρήγα που μπήκε δυνατά, άνοιξε το σκορ από νωρίς,  δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει συνολικά δυο από τα γκολ που του χάρισαν τη νίκη με 3-0, επί του πολύ ισχυρού Αίαντα, που φάνηκε περισσότερο επιθετικός στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τρίτη νικη σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες για τους γηπεδούχους και δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Σούρπης.

Το σκορ άνοιξε στο 7’ όταν σε μπαλιά του Σέττου, ο Πάσχος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.  
Στο 29’ είχαμε το 2-0 όταν ο Πάσχος πέρασε τη μπάλα στον Σέτο που πλασαρε απο δεξιά, με τη μπάλα όμως να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι, για να επιστρέψει στο Νασιακόπουλο που την έστειλε στα δίχτυα.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 82’ με σουτ του Ζηρδέλη εντός περιοχής, μετά από ωραίο γύρισμα του Αραμπατζή.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γ. Αλεξίου, Γεωργατζής (65’ Τσιαντής), Πάσχος (72’ Ζηρδέλης), Αραμπατζής (83’ Τανός), Νασιακόπουλος (85’ Σουγκάρης), Σέττος.
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Σιαμουρδάνης (46’ Τσόγκας), Πλαβός, Χριστέλος (46’ Νικογιάννης), Τσιάτσιος, Μακανίκας (83’ Δημητρίου), Μπιρτσάι, Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Παπανικολόπουλος (38’ λ.τρ. Ξηροκώστας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις